Informatii livrare

 

 


 

CONDITII DE LIVRARE

 

01. Livrarile produselor de la depozitul furnizorului se fac dupa urmatorul orar :

 

-- Luni – Vineri :  09 – 17

-- Sambata : 10 – 14

-- Duminica si in timpul sarbatorilor legale nu se fac livrari.

 

02. Livrarea produselor se realizeaza numai dupa acceptarea de catre client a conditiilor generale asa cum acestea apar in modulul Termeni si conditii .

03. Livrarile de la depozitul furnizorului prin ridicarea directa a produselor de catre client se efectueaza numai dupa achitarea integrala a acestora. La preluarea produselor se efectueaza si receptia acestora de catre client.

04. Livrarile la domiciliul clientului se efectueaza de catre furnizor prin mijloace proprii sau prin firme de curierat angajate de client sau de furnizor cu acordul scris al clientului.

05. Termenele de livrare se vor conveni de comun acord. Furnizorul nu-si asuma responsabilitatea livrarilor in cazul in care acestea se efectueaza de catre firme de curierat.


 

 

TRANSPORT

01. Promotiile de transport gratuit vor fi anuntate pe site.
02. Transport contra cost :

-- pentru Bucuresti, prin efortul furnizorului, la pretul de 25 lei
-- pentru judetele limitrofe prin firme de curierat la tariful curierului
-- in tara prin firme de curierat la tariful curierului

03. In orice situatie transportul se poate efectua in modul ales de client si pe responsabilitatea acestuia ( exceptie transportul cu mijloacele furnizorului )

04. Furnizorul nu-si asuma responsabilitatea manipularii si a transportului dupa ridicarea produselor de catre curier.

05. Costul transportului se achita de catre client la primirea produselor.

06. Reclamatiile referitoare la integritatea produselor se fac pe loc , orice reclamatie ulterioara predarii marfii nu se va lua in consideratie ( exceptie defectele acunse care fac obiectul garantiei )

07. Furnizorul nu are obligatia de a efectua transportul produselor livrate.

ATENTIE: Costurile de transport cuprind doar serviciul de livrare a produselor pana la scara blocului sau in fata casei. Aceste costuri nu includ manipularea produselor in imobile.


 


 

Toate prevederile referitoare la conditiile de livrare si transport se considera acceptate de catre client din momentul confirmarii comenzii si pana la finalizarea livrarii.